13.09.2024

Λειτουργία ρολών και θυρών είναι τόσο βολική όσο ποτέ άλλοτε.

Έξυπνη λειτουργία μηχανισμών πύλης, πόρτας, ρολού και περσίδων. Χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα τηλεχειρισμού  η σύμφωνα με το σενάριο που έχετε δημιουργήσει.

Κρατήστε τα πάντα υπό έλεγχο – όπου κι αν βρίσκεστε.

 

Προγραμματίστε το και ξεχάστε το.

Η υποστήριξη  μονάδων  πύλης η ρολών σε έξυπνο σπίτι θα σας επιτρέψει να προγραμματίσετε το χρόνο κάλυψης ή ανοίγματος των ρολών και περσίδων. Θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε ενέργεια λαμβάνοντας υπόψη τις καιρικές συνθήκες. Είναι πιθανό να καταρρεύσει η τέντα όταν ο άνεμος είναι πολύ δυνατός, ακόμη και όταν δεν είστε κοντά. Ομοίως, θα καθορίσετε τις αντιδράσεις στις αλλαγές της ηλιοφάνειας ή της θερμοκρασίας. Το χειμώνα, οι περσίδες ανεβαίνουν για να ζεστάνουν το σπίτι, αφήνοντας τις ακτίνες του ήλιου αντίθετα με το καλοκαίρι.

 

Έτοιμος να φύγω?

Μην ανησυχείτε αν κλείσατε την πόρτα, την πύλη ή αν έχετε ενεργοποιήσει τον συναγερμό. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, μπορείτε να την ελέγξετε και να ασφαλίσετε το σπίτι και την περιουσία σας. Το σύστημά μας μπορεί επίσης να αυτοματοποιήσει μια απλή έξοδο από το σπίτι , οπλίζοντας το σύστημα συναγερμού, τα φώτα θα σβήσουν και οι περσίδες θα χαμηλώσουν.

 

Πρωινές ακτίνες ηλίου.

Αναρωτιέστε πώς να κοιμηθείτε με ασφάλεια με κλειστές τις περσίδες και να ξυπνήσετε στο φως της ημέρας; Ρυθμίστε τα ρολά να ανοίγουν με την ανατολή του ηλίου και απολαύστε ένα όμορφο πρωινό και ενέργεια για όλη την ημέρα.