12.07.2024

Προσκαλέστε σύγχρονες λύσεις στην καθημερινότητά σας.

Προσκαλέστε σύγχρονες λύσεις στην καθημερινότητά σας για να κερδίσετε πολλά περισσότερα από λίγο επιπλέον χρόνο. Από εδώ και στο εξής δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα – το έξυπνο σπίτι σας θα ικανοποιεί αυτόματα όλες τις επιθυμίες σας. Θα κάνει τα καθημερινά σας καθήκοντα για εσάς, επιτρέποντάς σας την ευχαρίστηση να περνάτε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο αριθμός των λειτουργιών του είναι άπειρος. Παρακάτω είναι μερικά μόνο παραδείγματα που ελπίζουμε να σας εμπνεύσουν να δημιουργήσετε το ιδανικό σας σπίτι.

 

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ.

Η θερμοκρασία σε μεμονωμένα δωμάτια αλλάζει αυτόματα για να καλύψει τις προτιμήσεις σας. Το σύστημα παρακολουθεί συνεχώς τον καιρό και προσαρμόζει το απόδοση μεμονωμένων συστημάτων (θέρμανση, αέρας κλιματισμού, περσίδες) προκειμένου να διατηρηθεί στο

βέλτιστο επίπεδο θερμοκρασίας σύμφωνα με τις δικές σας προσδοκίες.

 

ΦΩΤΙΣΜΟΣ.

 

Η ένταση και το είδος του φωτισμού θα ταιριάζει πάντα με τη διάθεσή σας! Χρειάζεται μόνο ένα κλικ για να ξεκινήσει ένα επιλεγμένο σενάριο. Επομένως, η φωτεινότητα των  σημείων που θα επιλέξετε θα προσαρμοστεί αμέσως στις περιστάσεις. Όταν φεύγετε για διακοπές, το σύστημα θα ελέγχει τον φωτισμό με τέτοιο τρόπο ώστε να προσομοιώνει την παρουσία των μελών του νοικοκυριού. Αυτή η απλή διαδικασία θα αποθαρρύνει πιθανούς διαρρήκτες που μπορεί να παρακολουθούν το σπίτι.

 

ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

Οι ευφυείς τεχνολογίες μπορούν επίσης να φροντίσουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Φεύγοντας από το σπίτι, το σύστημα θα απενεργοποιήσει αυτόματα συσκευές που δεν χρειάζεται να λειτουργούν όταν λείπετε. Θα σβήσει επίσης τον φωτισμό και το χειμώνα θα αλλάξει τη θέρμανση σε λειτουργία ECO για εξοικονόμηση ενέργειας.

 

ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ.

Για ένα υπέροχο ξεκίνημα της ημέρας σας, το σύστημα σηκώνει τα στόρια και γέρνει το παράθυρο να ανοίξει για να αφήσει τις πρώτες ακτίνες του ήλιου και τον καθαρό αέρα να μπουν στην κρεβατοκάμαρα. Στο μεταξύ, ετοιμάζει για εσάς ένα φλιτζάνι αρωματικό καφέ που λαχταράτε. Η αγαπημένη σας μουσική παίζει στο παρασκήνιο. Για τέτοια πρωινά, αξίζει να σηκωθείτε από το κρεβάτι!

 

 

ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΕΣΩΝ

Μια κινηματογραφική βραδιά με φίλους; Δείτε πώς μπορεί το δωμάτιο να μετατραπεί  σε σύγχρονο κινηματογράφο! Σε λίγες στιγμές,  η οθόνη προβολής χαμηλώνει και ο προβολέας γυρίζει

εκεί. Όλος ο φωτισμός μειώνεται, εκτός από κάποια ευαίσθητα φωτεινά σημεία, για παράδειγμα, πάνω από τη γωνία των σνακ.  τα στόρια των παραθύρων κατεβαίνουν, δημιουργώντας τη σωστή διάθεση και άνετες συνθήκες θέασης. Ο παίκτης ξεκινά τη ταινία που επιλέξατε.

 

 

 

ΠΑΡΑΘΥΡΑ.

Τα παράθυρα στο έξυπνο σπίτι σας μπορούν να ελεγχθούν αυτόματα. Ανάλογα με τις συνθήκες και τις ανάγκες του νοικοκυριού σας, ανοίγουν, γέρνουν ή κλείνουν αυτόματα. Επιπλέον, ο έλεγχος των ηλεκτρικών ρολών κατά της διάρρηξης, των περσίδων και των ηλεκτρικών κουρτινών θα προσαρμόσουν το επίπεδο  κάλυψης των παραθύρων στις προτιμήσεις σας.

 

ΚΗΠΟΣ.

Ο κήπος θα φαίνεται πάντα ακμαίος και φρέσκος! Το έξυπνο σπίτι σας το φροντίζει επίσης, ταιριάζοντας αυτόματα το σωστό πρόγραμμα ποτίσματος με το τρέχον επίπεδο υγρασίας του εδάφους. Φροντίζει επίσης συγκεκριμένα είδη φυτών να λαμβάνουν ακριβώς όσο νερό χρειάζονται. Γι’ αυτό δεν χρειάζεται να σκέφτεστε άλλο το πότισμα του κήπου – ανεξάρτητα από το αν είστε στο σπίτι ή, για παράδειγμα, σε διακοπές.

 

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να συνεργαστεί μαζί σας προκειμένου να σας προσφέρει προσαρμοσμένες και πλήρεις λύσεις για ένα επιτυχές σύστημα.