20.09.2024

Μια ολοκληρωμένη λύση από την FreeWaves Ltd.

Η Freewaves Ltd ιδρύθηκε το 2003 με σκοπό να προσφέρει επαγγελματικές, αξιόπιστες και εξειδικευμένες λύσεις στους πελάτες της, επενδύοντας σε μακροπρόθεσμη στρατηγική προσφέροντας ουσιαστική συμβολή στον εμπορικό και  οικιακό τομέα.

Η FreeWaves προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας, τηλεοπτικής και ακουστικής  ψυχαγωγίας και αυτοματισμούς, παρέχοντας ασφάλεια, αξιοπιστία, άνεση, αποδοτικότητα και εξοικονόμηση ενέργειας.

Οι λειτουργίες των συστημάτων αντιμετωπίζονται μέσο απλής, ελκυστικής, εξαιρετικά προσαρμόσιμης και δια δραστικής επικοινωνίας που επιτρέπει την προσωπική και ελεύθερη αλληλεπίδραση του χρήστη χρησιμοποιώντας ταμπλέτες, τηλεφώνα η  υπολογιστές, φωνητική εντολή τοπικά και απομακρυσμένα.

Σύστημα συναγερμού & πυρανίχνευσης

Χάρη στην ενσωμάτωση των συστημάτων συναγερμού και πυρανίχνευσης της Satel με  το πρωτόκολλο Knx, το λογισμικό εποπτείας είναι δυνατόν να εκτελέσει όλες τις κοινές λειτουργίες, όπως η προβολή της κατάστασης των αισθητήρων κίνησης, φωτιάς κ.α.

Επιπλέον, τα εξαρτήματα συναγερμού μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο ολοκληρωμένο σύστημα αυτοματισμού για την ενεργοποίηση σεναρίων, από τα πιο απλά, όπως η ενεργοποίηση ενός φωτιστικού, έως τις πιο περίπλοκα, όπως η εκτέλεση συγκεκριμένων ενεργειών, όταν ο συναγερμός λειτουργεί από συγκεκριμένο χρήστη.

Τα πληκτρολόγια οθόνης αφής μπορούν να ελέγξουν όλες τις λειτουργίες του κτιρίου συμπεριλαμβανομένου της θέρμανσης, της ανύψωσης και της πτώσης των ρολών ή των περσίδων ή ακόμη και το πότισμα των φυτών κ.α.

 Κάμερες και σύστημα παρακολούθησης

Ο πλήρης έλεγχος του κτιρίου σημαίνει επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τι πραγματικά συμβαίνει μέσω καμερών. Το σύστημα επιτρέπει να απεικονίσει κάθε κάμερα και να δημιουργήσει σελίδες με πολλαπλές προβολές και με δια δραστικά αντικείμενα, ώστε να είναι σε θέση να επαληθεύσει σε πραγματικό χρόνο το αποτέλεσμα μιας απομακρυσμένης λειτουργίας ή να ελέγξετε αν ένας συναγερμός είναι ψευδής ή όχι.

Μπορούν επίσης κάποιες κάμερες να  είναι σε θέση να αναγνωρίζουν αυτόματα αριθμούς πινακίδων κυκλοφορίας οχημάτων για επιπρόσθετη ασφάλεια και σε περίπτωση αναγνώρισης του χρήστη να ακολουθούνται συγκεκριμένα σενάρια.

Κάποιες κάμερες μπορούν να  είναι βασισμένες στην τεχνολογία βαθιάς μάθησης, ενισχύοντας την τρέχουσα παρακολούθηση με αναγνώριση προσώπου, τρόπος που διαχειρίζονται τα κτίρια πιο αποτελεσματικά.

 

 

 

 

Θυροτηλεοράσεις και επικοινωνία εισόδων

Απάντηση σε μια κλήση εισόδου όταν βρίσκεστε δίπλα στην πισίνα η εκτός κτιρίου είναι πλέον δυνατή με τη χρήση δια δραστικής επικοινωνίας .

Επιπλέον διευκολύνει τη διαμόρφωση του συστήματος και δεν χάνετε καμία αναπάντητη κλήση, ακόμη και όταν η εφαρμογή εκτελείται στο παρασκήνιο και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να προκαλέσει γεγονότα και σενάρια όπως οποιαδήποτε άλλη κάμερα του συστήματος.

Όλη η σειρά προϊόντων παρέχει αρίστη ποιότητα εικόνας ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύκτας με ενσωματωμένο φωτισμό που ενεργοποιείτε αυτόματα.

 

Σύστημα ελέγχου πρόσβασης

Το σύστημα ελέγχου πρόσβασης αυξάνετε σε δημοτικότητα τα τελευταία χρονιά,  και γίνετε όλο και πιο πλούσιο σε χαρακτηριστικά και επιτρέπει τη βελτίωση του επιπέδου αυτοματισμού και ασφάλειας. Είναι δυνατό, για παράδειγμα, η παρακολούθηση καμερών όταν μια πρόσβαση παραχωρείται ή απορρίπτεται να την καταγράφει ή να  σταλεί σε έναν παραλήπτη με email.

Μπορούν να ενεργοποιηθούν φώτα ή ψύξη και θέρμανση όταν κάποιος βρίσκεται σε μια περιοχή και να ξεκινήσει σενάρια για συγκεκριμένους χρήστες. Με τον ίδιο τρόπο, όταν μια περιοχή είναι άδεια, είναι δυνατό να χαμηλώσουν όλα τα φώτα ή να ξεκινήσει άλλο σενάριο για εξοικονόμηση ενέργειας.

Πολύ εύκολα ενσωματώνει όλα τα συστήματα ασφαλείας και μπορεί να ενεργοποίηση όλες τις κλειδαριές σε περίπτωση κάποιου συμβάν και να επιτρέψει στα άτομα να εκκενώσουν τον χώρο η να τον ασφάλιση σε περίπτωση προστασίας.

Σύστημα Ήχου και εικόνας

Το σύστημα ήχου και εικόνας παρέχει στον χρήστη τον πιο βολικό τρόπο ελέγχου της ψυχαγωγίας μέσα στο κτίριο παρέχοντας την δυνατότητα ροής μουσικής και αρχείων βίντεο από όλες τις ψηφιακές συσκευές ακόμα και ασύρματα αποκτώντας πρόσβαση στις δίκες σας προσωπικές βιβλιοθήκες.

Μπορεί να ηχεί η ίδια μουσική υπόκρουση σε όλα τα ηχεία του κτιρίου η διαφορετικές μελωδίες σε κάθε  χώρο, εσωτερικά η εξωτερικά αναλόγως της περίστασης. Με αυτόν τον τρόπο όταν επιστρέψτε στο σπίτι  από μια κουραστική μέρα μπορείτε  να πατήσετε ένα πλήκτρο και να κινηθείτε σε όλους τους χώρους χωρίς να χάσετε το ρυθμό σας. Επίσης η μουσική δίνη αυξημένη διάθεση στην διασκέδαση φίλων και της οικογένειας εκτελώντας σενάρια μεταμορφώνοντας το κτίριο σε απολυτή ηχητική εμπειρία.

Τα συστήματα ήχου και εικόνας είναι κάτι περισσότερο από το να παρακολουθείτε τηλεοπτικές εκπομπές η ταινίες. Εάν ακούτε κλασική μουσική, ακούγεται και αισθάνεται σαν να βρίσκεστε στην αίθουσα συναυλιών και η ορχήστρα είναι εκεί μαζί σας. Και αν προτιμάτε πιο σύγχρονους ήχους, η ευκρίνεια είναι απίστευτη. Μπορείτε σχεδόν να ακούσετε κάθε μεμονωμένο όργανο. Ο ήχος  παρέχει πιο πλούσιο τόνο και τα πρίμα και τα μπάσα προσαρμόζονται ευκολότερα στις προτιμήσεις σας δημιουργώντας τη δική σας ιδιωτική απόδραση στην ακουστική ευδαιμονία.

 

 

Σύστημα αυτοματισμού

Λόγο τον σημερινών επιπτώσεων και της τεχνολογικής ανάπτυξης οι αυτοματισμοί μπορούν να προσφέρουν απλότητα, ασφάλεια και εξοικονόμηση ενέργειας στην καθημερινότητα. Χάρη στην ενσωμάτωση όλων τον συστημάτων κάτω από την ιδία στέγη δημιουργείτε αμφίδρομη σχέση μεταξύ τους.

Χρησιμοποιώντας τεχνική νοημοσύνη με προηγμένο τον αλγόριθμο της βαθιάς μάθησης και ανάλυσης συμπεριφοράς επιτρέπουν τη βελτίωση του επιπέδου αυτοματισμού και κάτ. επέκταση της διαβίωσης σε απόλαυση.

Το κτίριο προσαρμόζετε στις ανάγκες των χριστών δημιουργώντας κανόνες και σενάρια χωρίς παρεμβάσεις προγραμματισμού αλλά απλά αναλύοντας την όλη μέρα και διαχειρίζονται την έξυπνα.

 

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να συνεργαστεί μαζί σας προκειμένου να σας προσφέρει προσαρμοσμένες και πλήρεις λύσεις για ένα επιτυχές σύστημα.