Ωρομέτρηση

time attendance_grΟ κινητήριος μοχλός πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση είναι το εργατικό της δυναμικό. Μα όσο δύσκολο είναι να προσλάβεις και να εκπαιδεύσεις οποιοδήποτε αριθμό υπαλλήλων, άλλο τόσο δύσκολο είναι να ελέγξεις τις ώρες εργασίας, απουσίας αλλά και την μισθοδοσία τους.

Ακολουθώντας πάντα τις ανάγκες της κυπριακής αγοράς και όχι μόνο, έχοντας πάντα ως βάση την τεχνογνωσία που διαθέτουμε στον τομέα της μηχανολογίας, ηλεκτρολογίας και πληροφορικής, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη και αποδοτική λύση στον τομέα της ωρομέτρησης.

Ξεχάστε πλέον τις παραδοσιακές κάρτες ωρομέτρησης. Σκεφτείτε πόσο χρονοβόρο και μη αποδοτικό είναι να πρέπει να ελέγξεις ποιοί υπάλληλοι είναι πάρων ή απών και πόσο χρόνο ξόδεψαν εντός του χώρου εργασίας τους. Με τις λύσεις που σας προσφέρουμε στην FreeWaves Ltd, μπορείτε πλέον να αυτοματοποιήσετε τον έλεγχο ωρομέτρησης, αλλά και παρουσίας ή απουσίας του εργατικού σας δυναμικού. Τα στοιχεία και οι ώρες εργασίας των υπαλλήλων σας καταχωρούνται αυτόματα και χωρίς λάθη στο λογισμικό μας σύστημα. Ανεξάρτητα απο το εάν παρέχετε υπηρεσίες με πενθήμερη λειτουργία και σταθερό ωράριο εργασίας ή υπηρεσίες οι οποίες λειτουργούν επί 24ώρου βάσεως 7 φορές τη βδομάδα. Το λογισμικό μας σύστημα μπορεί να καταγράψει στοιχεία μέσω καρταναγνωστών ( magnetic, smart, mifare και proximity), κωδικών και βιομετρίας (δαχτυλικά αποτυπώματα, παλάμη, μάτι κλπ.).

Παρακολουθήστε ποιοι υπάλληλοι είναι παρών ή απών, ελέγξτε πόσες ώρες ξόδεψαν εντός του χωρου εργασίας τους ημερήσια, εβδομαδιαία & μηνιαία, ελέγξτε όλες τις πόρτες μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και πολλά άλλα έστω και αν οι εγκαταστάσεις σας βρίσκονται σε διαφορετικές πόλεις. Μπορείτε να το κάνετε από το γραφείο σας ή από οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό υπολογιστή, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, με πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης μας είναι σε θέση να απαντήσει σε ότι ερωτήσεις εσείς θέσετε. Η εγκατάσταση, λειτουργία, αλλά και εκπαίδευση του προσωπικού σας, γίνεται πάντα υπό την επίβλεψη εξειδικευμένων τεχνικών της εταιρείας μας.

time attendance_1

Αφαιρώντας το ανθρώπινο λάθος, μειώνοντας το χρόνο και το προσωπικό που
χρειάζεται για να ετοιμάσετε την μισθοδοσία των υπαλλήλων και ξέροντας ακριβώς
τις ώρες εργασίας του προσωπικού σας, το σύστημα βγάζει τα χρήματα που
κοστίζει σε μικρό χρονικό διάστημα.

time attendance_2