Συστήματα Ήχου & Εικόνας

sound_systems_gr.

Είτε πρόκειται για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, τα υψηλής ποιότητας συστήματα ήχου & εικόνας που προσφέρουμε σας δίνουν τη δυνατότητα διανομής ήχου & εικόνας σε οποιοδήποτε χώρο επιθυμείτε. Με το να έχουμε αυτή την δυνατότητα, πλέον αποφεύγονται τα τεράστια ηχεία, οι σωροί από μπερδεμένα καλώδια, τα χοντρά καλώδια μεγαφώνων, εξοπλισμοί Hi-Fi και DVD σε κάθε χώρο κλπ. που κάνουν ένα κατά τα άλλα ωραίο αισθητικά χώρο να μοιάζει με στούντιο ηχογραφήσεων.

Με την εγκατάσταση όμως ενός κεντρικού συστήματος μουσικής, τα παραπάνω μπορούν να αποφευγθούν, αφού πλέον έχουμε την δυνατότητα να παρέχουμε μουσική σε κάθε δωμάτιο του κτιρίου ξεχωριστά.

audio video 1

Τα πολυζωνικά συστήματα ήχου που προσφέρουμε, μπορούν να διανέμουν τον ήχο από ένα κυρίως χώρο, όπου είναι εγκατεστημένα τα μηχανήματα (CD player,
radio κλπ.), προς άλλα δωμάτια με την χρήση απλών περιστροφικών κουμπιών ελέγχου έντασης. Τα πιο σύνθετα συστήματα σας δίνουν την δυνατότητα να αλλάζεται CD και τραγούδι, να επιλέγεται άλλες πηγές ήχου (CD player, iPod, Tuner κλπ.), χρησιμοποιώντας τα πληκτρολόγια που βρίσκονται εγκατεστημένα σε διάφορους χώρους του κτιρίου ή μέσω ενσύρματων ή ασύρματων τηλεχειριστηρίων. Ακόμη, μπορείτε να έχετε ταυτόχρονη ροή ήχου από διαφορετικές πηγές σε διαφορετικούς χώρους, όπως π.χ. να ακούς κλασσική μουσική στην τραπεζαρία από το CD ενώ κάποιος άλλος να ακούει την μετάδοση του ποδοσφαιρικού αγώνα από το ραδιόφωνο.

Και για τους λάτρεις των κινηματογραφικών ταινιών έχουμε μία μεγάλη γκάμα υψηλής ποιότητας προϊόντων οικιακού κινηματογράφου που θα σας κάνουν να νομίζεται ότι βρίσκεστε σε αίθουσα κινηματογράφου.

Με το να συγκεράσουμε και να φέρουμε την εικόνα και ήχο σε ένα λειτουργικό σύνολο, είτε στο καθιστικό μας είτε σε κάποιο ειδικά διασκευασμένο χώρο, έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε μια ξεχωριστή εμπειρία οπτικής και ηχητικής τέρψης απαράμιλλης ποιότητας και αξιοπιστίας. Από τους απλούς οικιακούς κινηματογράφους που βρίσκονται ενσωματωμένοι μέσα στη ζεστασιά ενός καθιστικού ή play room, μέχρι και εκείνους που είναι πλήρως ανεξάρτητοι από οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα, συνδυάζουμε την οπτικοακουστική απόλαυση με την αρμονία και την διακριτική αισθητική που ζητάτε. Το σωστά στημένο σύστημα οικιακού κινηματογράφου δίνει τέλειο περιβάλλον για να φέρει την οικογένεια μαζί και να ψυχαγωγεί τους καλεσμένους στο σπίτι. Τίποτα περισσότερο στη ψυχαγωγία σας από τα κομψά συστήματα μας τα οποία είναι σχεδιασμένα με απόλυτο ήχο και εικόνα. Ξαπλώστε στο καναπέ και τα αυτιά σας θα γεμίσουν από δυναμικό ήχο και τα ματιά σας θα σαγηνευτούν από τα ζωηρά χρώματα. Τώρα είναι η σειρά σου να χαλαρώσεις και να απόλαυσης το show.

audio video 2

Μεταμορφώστε το χώρο σας σε φανταστικούς κόσμους ψυχαγωγίας, χαλάρωσης,
τεχνολογίας & αξιοπιστίας. Τα υψηλής ποιότητας συστήματα ήχου & εικόνας
που προσφέρουμε σας δίνουν τη δυνατότητα διανομής
ήχου & εικόνας σε οποιοδήποτε χώρο επιθυμείτε.

sound_systems_2