Συναγερμός Πυρανίχνευσης

fire_alarms_grΤα φυσικά φαινόμενα και οι καταστροφικές συνέπειες τους, ώθησαν την επιστήμη και την τεχνολογία στο να εξεύρουν αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισης τους. Ένα από αυτά τα φυσικά φαινόμενα είναι η φωτιά. Η φωτιά είναι μια από τις μεγαλύτερες απειλές που μπορούν να προβούν καταστροφικές τόσο στην σωματική μας ακεραιότητα, αλλά και στα περιουσιακά μας στοιχεία.

Η εταιρεία μας, ακολουθώντας πιστά τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και έχοντας πάντα υπόψη την ασφάλεια και το συμφέρον του πελάτη, έχει συνάψει στενή συνεργασία με κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρίες που σχεδιάζουν, παράγουν και προσφέρουν λύσεις για συστήματα πυρασφάλειας.

Το σύστημα πυρασφάλειας συνήθως αποτελείται από τον κεντρικό πίνακα, το κουμπί αναφοράς κινδύνου και διαφόρων ειδών ανιχνευτών καπνού, θερμότητας και γκαζιού. Σε περίπτωση ενεργοποίησης οποιουδήποτε αισθητήρα, ο κεντρικός πίνακας θα δώσει ένδειξη του ακριβές σημείου φωτιάς ή διαρροής υγραερίου στο κτίριο και θα θέσει σε λειτουργία τηλεφωνητή, εσωτερικές και εξωτερικές σειρήνες, σύστημα πυρόσβεσης, να κλείσει βαλβίδες υγραερίου και συστήματα κλιματισμού ή θέρμανσης και να κλειδώσει ή να ξεκλειδώσει συγκεκριμένες εισόδους ή εξόδους του κτιρίου. Οι σύμβουλοι ασφάλειας της FreeWaves είναι σε θέση να διενεργήσουν μελέτη σε οποιοδήποτε χώρο, με βάση πάντα τις διεθνής προδιαγραφές ασφαλείας.

fire_alarms_1

Η φωτιά είναι μια από τις μεγαλύτερες απειλές για την
οικογένεια και τα περιουσιακά σας στοιχεία. Το σύστημα πυρασφάλειας
έχει την δυνατότητα άμεσης ειδοποίησης της πυροσβεστικής
και των ιδιοκτητών.

fire_alarms_2