Συναγερμός Διαρρήξεως και Ληστείας

burglar_grO καθένας μας έχει το δικαίωμα να νιώθει ότι τα περιουσιακά του στοιχεία είναι ασφαλή. Είτε πρόκειται για την επιχείρηση ή το σπίτι σας. Οι σύμβουλοι ασφαλείας της FreeWaves Ltd είναι έτοιμοι να επισκεφτούν το χώρο σας και να σας προτείνουν τις πιο αποτελεσματικές και αξιόπιστες λύσεις. Η τεχνογνωσία και η πείρα μας στον τομέα της ηλεκτρονικής ασφάλειας, μας οδήγησε στη σωστή επιλογή προϊόντων ανάμεσα από μια τεράστια γκάμα κατασκευαστριών εταιρειών στον τομέα συστημάτων συναγερμού, το οποίο τοποθετεί την εταιρεία μας στην κορυφή της ποιότητας και αξιοπιστίας.

Ένα πλήρες σύστημα συναγερμού, συνήθως αποτελείται από τον κεντρικό πίνακα συναγερμού, πληκτρολόγιο, εσωτερική & εξωτερική σειρήνα, τηλεφωνητή, διάφορα είδη ανιχνευτών κίνησης (ενσύρματα ή ασύρματα) μαγνητικές επαφές και αισθητήρες κραδασμών. Ο κεντρικός πίνακας συντονίζει και ελέγχει τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσει ο συναγερμός, λαμβάνει τα σήματα συναγερμού, καταγράφει ολα τα συμβάντα και ενεργοποιεί τις εξόδους (σειρήνες, τηλεφωνητής) ανάλογα με τον προγραμματισμό του. Από το πληκτρολόγιο προγραμματίζεται ο συναγερμός, παρακολουθείται η κατάσταση του και οπλίζεται / αφοπλίζεται το σύστημα. To σύστημα μπορει να τεθεί σε λειτουργία χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε τηλεφωνική συσκευή.

Οι αισθητήρες ή οι ανιχνευτές είναι τα όργανα που στέλνουν σήμα στο σύστημα συναγερμού και αυτοί με την σειρά τους αποφασίζουν αν αφορά Συναγερμός Διαρρήξεως και Ληστείας διάρρηξη ή φωτιά, αφού το σύστημα δέχεται και ανιχνευτές καπνού, θερμότητας και γκαζιού, ακολούθως ειδοποιά την αστυνομία, πυροσβεστική ή τους ιδιοκτήτες. Ακόμη, προσφέρεται η δυνατότητα ενημέρωσης του ιδιοκτήτη μέσω γραπτών μηνυμάτων στο κινητό (SMS) η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) κάθε φορά που πραγματοποιείται οποιαδήποτε ενέργεια στο σύστημα, όπως όπλιση/αφόπλιση του. Οι ανιχνευτές μπορεί να είναι ανιχνευτές κίνησης (εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων), θραύσης τζαμιών, κραδασμών, ανιχνευτές περιμετρικής προστασίας, ανιχνευτές διαρροής νερού και μαγνητικές επαφές για πόρτες και παράθυρα. Υπάρχουν επίσης ανιχνευτές για κατοικίδια ζώα, οι οποίοι τοποθετούνται σε εσωτερικούς χώρους και καλύπτουν απόλυτα το χώρο, ενώ το κατοικίδιο σας μπορεί να κινείται άνετα στο χώρο.

Κινηθείτε στους χώρους σας ελεύθερα με άνεση και όπως εσείς επιθυμείτε. Το σύστημα, σας επιτρέπει να καθορίσετε εσείς, ποιοι χώροι θα προστατεύονται και πότε. Κινηθείτε άνετα στο υπνοδωμάτιο σας, ενώ οι υπόλοιποι χώροι είναι οπλισμένοι. Η λειτουργία τους είναι εύκολη και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και από ένα παιδί. Όπως σε κάθε εγκατάσταση, το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντοτε στην διάθεση σας να απαντήσει και να σας βοηθήσει σε ότι απορίες έχετε.

burglar_1

Για πλήρη κάλυψη οικιών και επαγγελματικών χώρων. Αποτρέψετε την διάρρηξη
της ιδιωτικής σας περιουσίας. Σε περίπτωση διάρρηξης το
σύστημα συναγερμού θα θέσει ακαριαία σε λειτουργία τις σειρήνες και
θα ειδοποιήσει τους ιδιοκτήτες και την αστυνομία ενώ λειτουργούν
αυτόνομα έστω και μετά από διακοπή ρεύματος.

burglar_2