Κλειστό Κύκλωμα Παρακολούθησης

cctv_grΖούμε σε έναν κόσμο στον οποίο πολλές φορές είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατον, ως καταναλωτές, να μένουμε ενημερωμένοι για τις συνεχείς και ραγδαίες εξελίξεις της τεχνολογίας. Κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης κατασκευάζονται καθημερινά από κατασκευάστριες εταιρείες ανά τον κόσμο, το οποίο κάνει ακόμα πιο δύσκολη την επιλογή ενός συστήματος, το οποίο να ικανοποιά τις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε οργανισμού ή ατόμου.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία που διαθέτουμε στα κλειστά κυκλώματα τηλεοράσεως, αλλά και η συνεχής παρακολούθηση της παγκόσμιας αγοράς, μας επιτρέπουν να εφοδιαζόμαστε με τον καταλληλότερο εξοπλισμό από κατασκευαστές, οι οποίοι χαρακτηρίζονται για την αφοσίωση τους στην ποιότητα και στις πρωτοποριακές ιδέες.

Κάμερες έγχρωμες, μέρας ή νύχτας, κάμερες με υπέρυθρες ακτίνες, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, σταθερές ή περιστρεφόμενες με δυνατότητα εστίασης. Κάμερες που ακολουθούν τις κινήσεις των ανθρώπων με δυνατότητα καταμέτρησης ανθρώπων ή αντικειμένων.

Επιλέξτε μεταξύ καμερών αναλογικής και ψηφιακής τεχνολογίας (ΙΡ). Οι κάμερες ΙΡ τεχνολογίας μπορούν να σας αναπαράγουν εικόνες απαράμιλλης ευκρίνειας (megapixel) ενώ μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε σημείο υπάρχει δίχτυο, που επιτρέπει την εύκολη παρακολούθηση του χώρου που καλύπτουν μέσω web browser, χωρίς να χρειάζεται επιπλέον καλωδίωση.

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι σύμβουλοι ασφαλείας της FreeWaves Ltd αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα και εχεμύθεια τη μελέτη προστασίας του χώρου σας, σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες ασφαλείας, δημιουργώντας μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Γνωρίζουμε ότι οι ανάγκες κάθε πελάτη και ως εκ τούτου κάθε εγκατάσταση είναι διαφορετικές. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να συνεργαστεί μαζί σας δίνοντας εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις, για ένα επιτυχημένο σύστημα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης.

Κάμερες

  • Έγχρωμες ή μαυρόασπρες
  • Μέρας ή νύχτας
  • Κάμερες με υπέρυθρες ακτίνες
  • Κρυφές ή φανερές
  • Εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου
  • Σταθερές ή περιστρεφόμενες με δυνατότητα εστίασης
  • Κάμερες τεχνολογίας ΙΡ & Ασύρματες
cctv_1

Όλες οι κάμερες που εισάγουμε, χαρακτηρίζονται από υψηλή
ευκρίνεια εικόνας , η οποία επιτρέπει τον απόλυτο έλεγχο και
παρακολούθηση της περιοχής που εσείς θέλετε να προστατεύσετε.

cctv_2

Αποκλειστικοί παροχείς συστημάτων ασφαλέιας και αυτοματισμών του Aphrodite Hills Resort.