Θυροτηλεοράσεις

video_door_phones_grΑκολουθώντας πάντα τις ανάγκες της κυπριακής αγοράς σε ποιότητα, αξιοπιστία, λειτουργικότητα και αισθητική, η εταιρεία μας έχει συνάψει αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρίες ανα το παγκόσμιο σε ότι αφορά τον τομέα των θυροτηλεοράσεων και θυροτηλεφώνων.

Οι εταιρίες που αντιπροσωπεύουμε ειδικεύοντε αποκλειστικά στον τομέα των θυροτηλεοράσεων και θυροτηλεφώνων με σκοπό την συνεχή βελτίωση των προϊόντων της ούτως ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη παρέχοντας νέες προοπτικές στον τομέα της ενδοεπικοινωνίας.

Θυροτηλεοράσεις έγχρωμες, μαυρόασπρες, με ακουστικό ή χωρίς με δυνατότητα εντοιχισμένης η επίτοιχης (μεταλλική βάση) εγκατάστασης. Θυροτηλεοράσεις με κάρτα μνήμης ούτως ώστε να μπορείτε να δείτε αυτούς που σας επισκέφτηκαν κατά τη διάρκεια της απουσίας σας ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να μιλήσετε και να ανοίξετε την πόρτα η το κάγκελο μέσω τηλεφωνικής συσκευής.

Όλη η σειρά τών προϊόντων μας σας παρέχει άριστη ποιότητα εικόνας ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας, αφού το εξωτερικό panel έχει ενσωματωμένο φωτισμό που ενεργοποιείται αυτόματα όταν σας καλούν. Οι εσωτερικές οθόνες, με οθόνη 4’’ – 7’’ LCD, σας παρέχουν την δυνατότητα ρύθμισης της έντασης κουδουνίσματος, ενώ μπορείτε ταυτόχρονα να ρυθμίσετε την φωτεινότητα και τους χρωματισμούς. Ακόμη, μπορείτε να παρακολουθείτε την είσοδο της οικίας σας χωρίς να γινόσαστε αντιληπτοί ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να παρακολουθείται την είσοδο σας και από την τηλεόραση χωρίς να χρειάζεται να σηκωθείτε για να δείτε από το σύστημα της θυροτηλεόρασης.

Περαιτέρω, εάν τοποθετηθούν περισσότερα από 1 μόνιτορ σας παρέχεται και η δυνατότητα επικοινωνίας εντός της οικίας σας ενώ το σύστημα μας δίνει την ευελιξία τοποθέτησης ταυτόχρονα θυροτηλεοράσεων και θυροτηλεφώνων.

Η ψηφιακή μας σειρά προϊόντων προσφέρει και τη δυνατότητα τοποθέτησης ηλεκτρονικού ευρετηρίου ονομάτων στο εξωτερικό panel εισόδου, ώστε η κλήση προς τα διαμερίσματα να γίνεται με αριθμητικό πληκτρολόγιο ή με αναζήτηση ονόματος. Το αριθμητικό πληκτρολόγιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν access control από τους ίδιους τους ενοίκους. Η μέθοδος αυτή είναι ευνοϊκή σε κτίρια με μεγάλο αριθμό διαμερισμάτων η σε κτίρια όπου απαιτείται διακριτικότητα.

Μεγάλη σειρά προϊόντων προδιαγεγραμμένα για ικανοποίηση των αναγκών κάθε χώρου, σπίτια, πολυκατοικίες, γραφεία, επιχειρήσεις. Οι τεχνικοί της εταιρείας μας είναι πάντα στη διάθεση σας για επεξήγηση των διαφόρων συστημάτων και επιλογών.

video_door_phones_1

Ελέξτε ποιός βρίσκεται στην είσοδο της οικίας σας χωρίς να γινόσαστε αντιληπτοί.
Προστατεψτε την οικογένεια σας απο ανεπιθύμητους επισκέπτες.
Συστήματα υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών για
οικίες, πολυκατοικίες, γραφεία, επιχειρήσεις.

video_door_phones_2