Η Εταιρία

Η εταιρία FreeWaves Ltd, ακολουθώντας τις ανάγκες της κυπριακής αγοράς, ιδρύθηκε με σκοπό να προσφέρει τις πιο επαγγελματικές, αξιόπιστες και εξειδικευμένες λύσεις στους πελάτες της , από τις οποίες να προκύπτουν πραγματικά επιχειρηματικά και προσωπικά οφέλη για αυτούς, αξιοποιώντας όλες τις
λύσεις και δυνατότητες που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία με επικέντρωση στη διαφορετικότητα του κάθε πελάτη.

Έχουμε διαμορφώσει και συνεχώς αναπτύσσουμε μια μακροχρόνια στρατηγική με στόχο την ουσιαστική συμβολή στον επιχειρηματικό και ποιοτικό ανασχεδιασμό των κυπριακών επιχειρήσεων και οικιών όσον αφορά την ασφάλεια, λειτουργικότητα, άνεση, αξιοπιστία & αποδοτικότητα. Η υλοποίηση της στρατηγικής αυτής, οδήγησε την εταιρία σε διαρκή επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό και επιχειρησιακές / τεχνικές μεθόδους από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της. Για το σκοπό αυτό η διοίκηση της εταιρίας επενδύει στη διαρκή εκπαίδευση των στελεχών της και στη συνεχή ενημέρωση τους για τις νέες εξελίξεις στην τεχνολογία.

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι σύμβουλοι της FreeWaves Ltd αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα και πλήρη επαγγελματισμό τον σχεδιασμό, επίβλεψη & εγκατάσταση κάθε συστήματος ασφαλείας, αυτοματισμού & ήχου και εικόνας, δημιουργώντας μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Γνωρίζουμε ότι οι ανάγκες κάθε πελάτη και ως εκ τούτου κάθε εγκατάσταση είναι διαφορετικές. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να συνεργαστεί μαζί σας δίνοντας εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις για ένα επιτυχημένο σύστημα.

Τα Προϊόντα μας

Με τη διαμόρφωση των νέων συνθηκών στην κυπριακή αγορά στους τομείς των «έξυπνων» ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, εικόνας & ήχου και συστημάτων ασφάλειας, η εταιρία FreeWaves Ltd έχει επικεντρώσει τη δραστηριότητα της στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων που αφορούν κυρίως τους τομείς.

 • Οικιακοί & Κτιριακοί Αυτοματισμοί («έξυπνα» κτίρια)
 • Συστήματα Ήχου & Εικόνας
 • Κλειστά Κυκλώματα Παρακολούθησης
 • Συστήματα Ψηφιακής Καταγραφής και Μετάδοσης Εικόνας & Ήχου
 • Συστήματα Συναγερμού Διαρρήξεως και Ληστείας
 • Συστήματα Πυρανίχνευσης και Πυρασφάλειας
 • Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης
 • Λογισμικά Συστήματα Ωρομέτρησης
 • Συστήματα Θυροτηλεοράσεων
 • Αντικλεπτικά Συστήματα
 • Βιομετρία

Η τεχνογνωσία και η πείρα μας, οδήγησαν σε συνεργασία με τις καλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες της παγκόσμιας αγοράς με θυγατρικές εταιρίες ανά τον κόσμο. Όλη η σειρά προϊόντων που διαθέτουμε πληροί και τις πιο υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, ασφάλειας, λειτουργικότητας, ευελιξίας και αξιοπιστίας.

Εκτιμούμε

Στην υπηρεσία μας: ανταπόκριση, συνέπεια και επαγγελματισμό ως προς τις ανάγκες των πελατών μας.

Στον τρόπο με τον οποίο εκτελούμε το έργο μας: υπεροχή, παραγωγικότητα και αποτελεσματικότητα σε όλα όσα κάνουμε.

Στο εργασιακό μας περιβάλλον: ομαδική εμπλοκή στην ανάπτυξη νεωτεριστικών και δημιουργικών λύσεων.

Στην έρευνά μας: παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα και λύσεις που είναι νεωτεριστικά, ολοκληρωτικά, με σχέδιο φιλικό προς τον χρήστη.

Στα ατομικά μας πιστεύω : ειλικρίνεια, ακεραιότητα και εμπιστοσύνη.

Όραμα

Με συνεχή προσπάθεια και επαγγελματισμό ευελπιστούμε να γίνουμε η πιο έμπιστη εταιρεία, ικανοί να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα σε
ποιότητα συστήματα, υπηρεσίες και λύσεις που να καθιστούν αποτελεσματική την προστασία των πιο πολύτιμων τους αντικειμένων και να προσφέρουν απαράμιλλη άνεση, λειτουργικότητα και πολυτέλεια.