Ηλεκτρονικός Έλεγχος Πρόσβασης

access_control_grΟ όρος ¨στοιχεία¨ αναφέρεται σε έγγραφα τα οποία επιβεβαιώνουν την ταυτότητα ενός ατόμου. Σ’ ένα σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου πρόσβασης, ο όρος ¨στοιχεία¨ αναφέρεται σε κάρτες, κωδικούς και βιομετρικά χαρακτηριστικά, όπως δαχτυλικά αποτυπώματα, παλάμη και μάτι, τα οποία επιβεβαιώνουν ότι είσαι αυτός που ισχυρίζεσαι ότι είσαι.

Η τεχνογνωσία και εμπειρία μας, ακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις της τεχνολογίας, οδήγησαν στην συνεργασία με κορυφαιές κατασκευάστριες εταιρίες ανα το παγκόσμιο στον τομέα του ηλεκτρονικού ελέγχου πρόσβασης όπου όλα τα προϊόντα τους είναι κατασκευασμένα με βάση τις διεθνής προδιαγραφές ασφαλείας και ποιότητας.

Κύριος σκοπός του συστήματος ηλεκτρονικού ελέγχου πρόσβασης είναι να ελέγχει την είσοδο σε κτίρια η οποιεσδήποτε εγκαταστάσεις ενώ ταυτόχρονα συλλέγει και αναλύει πληροφορίες από υπολογιστές, οι οποίοι δίνουν εντολές σε διάφορες εξόδους, όπως ηλεκτρονικές και ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές. Έλεχος πρόσβασης γίνεται για την είσοδο αλλά και για την έξοδο από μιά πόρτα ενώ ταυτόχρονα εμποδίζεται η πρόσβαση χωρίς τη χρήση του συστήματος.

Ελέγξτε την είσοδο, αλλά και έξοδο από μια πόρτα. Δώστε άδεια εισόδου σε συγκεκριμένους χώρους, σε συγκεκριμένα άτομα και σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Ελέγξτε από μια μέχρι και όσες εισόδους εσείς επιθυμείτε. Με τη χρησιμοποίηση του εξειδικευμένου λογισμικού αυξάνονται αισθητά οι δυνατότητες του όλου συστήματος όσον αφορά την ευελιξία διαχείρησης, καταγραφής γεγονότων πρόσβασης και ελέγχου παρουσίας για σκοπούς μισθοδοσίας. Συστήματα φιλικά στους χρήστες, ειδικά σχεδιασμένα για σπίτια, επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, γραφεία, εργοστάσια, αεροδρόμια κλπ.

Βιομετρία είναι η αυτόματη χρήση φυσιολογικών χαρακτηριστικών, όπως δαχτυλικά αποτυπώματα, παλάμη, μάτι, με σκοπό την αναγνώριση ταυτότητας ενός ατόμου. Βελτιώστε την ασφάλεια και αποδοτικότητα της επιχείρησης σας στο μέγιστο. Επιτρέπει την είσοδο σε ανθρώπους και όχι σε κωδικούς ή κάρτες.

access_control_1

Ελέγξτε την είσοδο, αλλά και έξοδο από μια πόρτα.
Δώστε άδεια εισόδου σε συγκεκριμένους χώρους, σε συγκεκριμένα
άτομα και σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Ελέγξτε από μια
μέχρι και όσες εισόδους εσείς επιθυμείτε.

access_control_2